"farm/gunun-haberleri/yeni-uyelik" Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° HABERLER

DÜŞEN UÇAKTAN CANLI YAYIN!
Nepal'de havalimanına yaklaşırken yere çakılan uçaktaki bir yolcunun dehşet anlarını kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Filmleri aratmayan 100 saniyelik görüntüdeki çığlıklar yürek yakıcı.
BİR ELBİSE NASIL SANDVİÇTEN DAHA UCUZ OLABİLİR?
Kovid-19, küresel moda endüstrisinin ucuz emek sömürüsüne ne kadar bağımlı olduğunu gözler önüne serdi
KENDİ CENAZE TÖRENİNDE KAPIDA KALDI
Naaşı uygunsuz hazırlandığı için içeri alınmadı
EŞİYLE TARTIŞIP SAKİNLEŞMEK İÇİN 450 KİLOMETRE YÜRÜYEN ADAM YAKALANDI
Adam, yiyecek ve ekipman olmadan günde 64 kilometre yürüdü
YENÄ° DÃœNYA DÃœZENÄ°NE START VERÄ°LDÄ°! MUTLAKA BÄ°LMENÄ°Z GEREKENLER!
Bir akıl Dünya’da yeni bir düzenek kuruyor. Şöyle bir tepeden kuş bakışı bakarsak; mimari planı çizilmiş, adım adım o plan örülüyor bunu görüyoruz.
SERI PENGUSAHA YANG RENDAH HATI 3: HAR'S GARDEN
Har's Garden adalah pertanian sayur dan buah yang ikonis di tengah-tengah Ubud-Bali di mana para konsumen dapat memilih sayuran mereka sendiri yang segar dari kebun.
24 YENİ ANNE İLE BEBEKLERİ ÖLDÜRÜLDÜ
Afganistan'daki kadın doğum kliniği saldırısı: 'Anneleri öldürmeye geldiler'... Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir kadın doğum kliniğine düzenlenen saldırıda 24 yeni anne ile bebeklerinin öldürülmesi, ülkeyi derinden sarsmış durumda.
NORMALLEÅžME PLANINA DAÄ°R YENÄ° DETAYLAR
Normalleşme planına dair yeni detaylar: Sosyete pazarlarına yasak devam ediyor, dişçilerin eylülde açılması planlanıyor.
HAYATTA KALMA SENDROMU: YENİ BİR GERÇEKLİK
Neden ben koronavirüsü atlattım ama akrabam atlatmadı? Neden diğer insanlar yoğun semptomlar yaşarken ben neredeyse hiçbir semptom yaşamıyorum? Birçok insan COVID-19 hayatta kalma sendromu denen şeyden muzdarip olmaya başlıyorlar.
YENİ BELİRTİ TESPİT EDİLDİ: CİLT DÖKÜLMESİ
Avrupa’daki bazı ülkelerde yapılan çalışmalarda, Kovid-19’a yakalanan kişilerin vücutlarının bazı bölgelerinde kızarıklık ve cilt dökülmesi olduğu belirtildi
HABER ARŞİVİ
BÄ°ZÄ° TAKÄ°P EDÄ°N
YUKARI