Lale Talayman
  09-04-2020 21:21:00

DUKTAL İNVAZİF MEME KANSERİ

 

Bilinçdışında kadınlar için süt sevdiği adamı ve çocuğu temsil eder. Meme kanserinde sevdiğini beslemek ile ilgili bir durum söz konusudur.

Bir ayrılık yaşanmışsa ve siz hala seviyorsanız ve geri gelmesini bekliyorsanız süt üretiyorsunuz. Bilinçdışınız sütü bekletebilmek için daha fazla alan açılsın diye süt kanalının çapını büyütmek için duvarlarında mikroülserasyonlar oluşturuyor. Örneğin çocuğunuz kaza geçirdi uzun süre komada kaldı. Siz çocuğunuz iyileşip geri gelmesini beklerken veya sevdiğiniz bir adam sizi terketti. Onun geri dönmesini beklerken bilinçdışınız bu aşamada sütü bekletebilmek adına daha fazla alana ihtiyaç duyuyor çünkü daha fazla düt ürettiğinde süt kanallarda tıkanacağı için sevdikleri geri gelene kadar süte yer açması gerekiyor.

Bilinçdışının bulduğu çözüm süt kanallarının duvarlarını genişleterek mikroülserasyon oluşturmak. Bu mikroülserasyonlar çok küçük olduğu için ne yazık ki fark edilmiyorlar. Çocuğunuz komadan çıktığında veya sevdiğiniz adam geri döndüğünde yani beyniniz psikolojinizdeki çatışmanızın stres fazından tamir fazına geçtiğinde bilinçdışınız bu kez genişlettiği süt kanalının iç çapını küçültmeye başlıyor. Eski haline getirebilmek için dokuların yenilenmesi gerekiyor bunun için de için hücre artışı oluyor. Bu da meme kanalı kanserini oluşturuyor. Bu kanser türü kişinin psikolojisindeki çatışmanın çözüm aşamasında görülüyor.

Bu arada, Meme kanalı kanseri diğer meme kanserlerine göre en sık görülen bir kanser türü.

Meme kanseri çocuk, eş, yuva, kardeş, çocuğumuz yerine koyduğumuz kişi veya herhangi bir şey ile ilgili , annemiz veya kendi anneliğimizle ilgili çatışmalarda ortaya çıkıyor. Şifa olsun

 

 

  YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI