"seyahat/k-sanat/teknoloji/detaylipuan" İLE İLGİLİ HABERLER

YOUTUBER TURKI MEMPROMOSIKAN LOMBOK
KBRI Turki mengirim Mehmet Çelik dari YouTube Travel Channel Rotasız Seyyah dengan setengah juta follower ke Lombok... Inilah hasilnya...
SİZ HALA INSTAGRAM MI KULLANIYORSUNUZ? BLOCKCHAIN TABANLI SOSYAL MEDYA DEVRİMİ!
Blockchain teknolojisinin sosyal medya platformlarına entegre edilmesinin en büyük avantajı üretilen her içerik için firmalar yerine kullanıcıların para kazanıyor olması.
EVDE SOĞUK SIKIM HİNDİSTANCEVİZİ YAĞI
Hindistancevizi yağı da çıkarım yöntemine göre iki temel kategoriye ayrılıyor: Soğuk sıkım ve pişirme yağlar. Soğuk sıkım (virgin cold pressed) yağ renksiz, pişirilerek elde edilen yağ ise sarı renkte olmaktadır.
PENDAKIAN GUNUNG RINJANI SIAP BUKA KEMBALI 22 AGUSTUS 2020
Pembukaan wisata pendakian itu akan menerapkan protokol kesehatan di era adaptasi kebiasaan baru (AKB) atau new normal.
KÜBA’99
Türkler de Meksikalılara öyle kolay kolay vize vermiyormuş da bilmem neymiş. İyi de benim suçum ne? Akşam trenine yetişmem gerektiği için bildiğiniz Japon çizgi filmi gibi zırıl zırıl ağlamaya başladım ve sesime Büyükelçi çıkıp geldi.
ROBERTO OBREGON VE KAVRAMSAL SANAT
Kariyerine figüratif bir ressam olarak başlamış olmasına rağmen, yetmişli yılların başlarında kavramsal sanata yönelmiş olan Obregón, onlarca yıldır takip ettiği bir gül motifine odaklandı.
SEYAHAT KISITLAMASI İLE İLGİLİ DETAYLAR BELLİ OLDU
Şehir giriş-çıkış kısıtlamasına dair devam eden tedbir uygulaması, Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değerlendirildi.
SANAT DÜNYASININ SONU MU GELİYOR?
Sanat eleştirmeni Jerry Saltz, Korona virüs salgınının sanat dünyasının aktörlerini nasıl etkileyeceğini masaya yatırdı. Galeri ve müzelerden müzayede evleri ve sanat eğitimi veren okullara kadar sanat kuruluşlarını neler bekliyor? Hayatının merkezine sanatı alan insanların yaşamında neler değişecek?
ÇİN'DE SEYAHAT KISITLAMALARI KALDIRILIYOR
Koronavirüsün ilk görüldüğü Çin'de sokağa çıkma ve seyahat kısıtlamaları esnetiliyor. Sağlık raporu olanlar Çarşamba gecesinden itibaren sokağa çıkabilecek.
KAYYUM SANAT EVİNİ KAPATTI
Urla'da kayyum sanat evini kapattı, binayı ihaleyle kiraya verdi
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI